Planner

Om als planner effectief aan de slag te kunnen, heeft u kennis van zaken nodig. Het plannen lijkt immers makkelijker dan dat het is. Een training voor planners geeft inzichten en handvatten waarmee u aan de slag kunt. Een rooster moet vandaag de dag aan allerlei vereisten voldoen, tijdens deze training leert u op een effectieve wijze plannen waarbij rekening gehouden wordt met de huidige wet- en regelgeving.

Wet- en regelgeving

Deze training is bedoeld voor personeelsleden die verantwoordelijk zijn voor de planning. Ook voor teamleiders geldt dat deze training hen kan helpen bij de samenstelling van een professionele planning. Als planner dient u rekening te houden met wet- en regelgeving. Wat zijn arbeids- en rusttijden waar u zich aan dient te houden? Als planner is het van belang dat u de roosters kunt toetsen op de normen uit de arbeidswet. Een tekort aan personeel en financiële middelen kan ervoor zorgen dat de wet- en regelgeving tot problemen leidt. Dit is dan ook een belangrijk onderwerp tijdens deze training.

Inhoud training Planner

Looyint helpt u graag bij het krijgen van theoretische inzichten met betrekking tot de vormgeving van het rooster, er wordt ruim aandacht besteed aan wet- en regelgeving waar u als planner aan moet voldoen en tot slot kijken we naar eventuele problemen die kunnen ontstaan én mogelijke oplossingen. Uiteraard koppelen we de theoretische kennis aan de praktijk en leren we hoe u de opgedane kennis en vaardigheden toe kunt passen op de werkvloer. Ook is er gedurende de training ruim de tijd voor het stellen van vragen.

Contact

Planners hebben een belangrijke taak. Tijdens de training voor planner van Looyint leert u effectief plannen. Heeft u behoefte aan extra hulp of heeft u interesse in ons overige aanbod aan trainingen? Dan helpen wij u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we graag de mogelijkheden.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok