Banken en verzekeraars

KLANTBELEVING EN VERTROUWEN
Financiële dienstverleners hebben nog steeds moeite het vertrouwen van de klant te winnen. En zijn volop bezig achter de schermen het huis op orde te krijgen. Niet alleen om te kunnen voldoen aan de nodige regels (Wft, bijvoorbeeld), maar ook om klanten beter, sneller en goedkoper te kunnen bedienen Door bijvoorbeeld de klant het kanaal te laten kiezen waar hij of zij mee wil communiceren. Veel banken en (pensioen) verzekeringsinstellingen willen klanten vlot, in één keer goed en over verschillende kanalen op optimaal bedienen.

INTEGRALE AANPAK
Looyint helpt door houding en gedrag in lijn te brengen met die visie. Enerzijds door klantbeleving bij het management op de agenda te krijgen en te houden. Anderzijds door met een verbeterde houding en vaardigheden de verwachtingen van uw klanten te overtreffen. Voor uw customer service medewerkers is actuele kennis en een empatisch vermogen daarom noodzakelijk om het vertrouwen van uw klanten te behouden en te stimuleren. Daarnaast zijn we bij verzekeringsorganisaties zeer actief met retentie; het vasthouden en terugwinnen van (groepen van) klanten.

VERBETERTRAJECTEN
Om echt te verbeteren op het gebied van klantenservice, sales en retentie, kan Looyint u helpen met het in kaart brengen van de huidige situatie. Na een analyse van deze huidige situatie, wordt u geadviseerd over mogelijke verbetertrajecten. Daarnaast kan Looyint u door middel van training en coaching ondersteunen bij deze voorgestelde verbeteringen.