Zuidwester gestart met eigen KCC.

Zuidwester gestart met eigen KCC.

Zuidwester is een instelling voor gehandicaptenzorg met diverse locaties in Zuid Holland en West Brabant en ruim 1.500 betrokken medewerkers. Afgelopen week is het KCC van start gegaan, reden voor Looyint om bij wijze van felicitatie een paar mooie grote taarten te laten bezorgen.

Na een quick scan medio augustus hebben wij een beknopt en praktisch plan van aanpak geschreven om de telefonische dienstverlening voor medewerkers, cliënten en betrokkenen te verbeteren. Mensen, middelen, processen en organisatie: alle aspecten werden uitgewerkt. De afgelopen maanden hebben wij de selectie en implementatie van een nieuw telefoonsysteem begeleid, werden de medewerkers getraind en zijn werkprocessen herontwikkeld.

Met de start van het KCC is herinrichting van de telefonische dienstverlening een feit, nu gaat Zuidwester samen met Looyint door ontwikkelen naar de afhandeling van e-mail en andere kanalen.

Wilt u weten wat Looyint voor u kan betekenen? Mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel ons;

Jan Rozendaal: 06-50608881

Erwin Leferink: 06-14465232

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok