De top 10 beste Klantcontact Managers zijn bekend!

De top 10 beste Klantcontact Managers zijn bekend!

De top 10 genomineerden van de CCMA Awards 2018 zijn bekend! De jury nomineerde 10 contact center managers uit de ruim 85 aanmeldingen. Tijdens de halve finale op 5 september wordt bekend welke 4 finalisten overblijven en tijdens de finale gaan strijden voor de felbegeerde titel ‘Contact Center Manager of the Year 2018’. De finale vindt plaats op woensdag 3 oktober bij Fort Altena in Werkendam.

De jury, bestaande uit 7 klantcontact professionals, was zeer enthousiast over zowel de kwantiteit als de kwaliteit van de aanmeldingen. Er zijn dit jaar ruim 85 personen, werkend in de klantcontactbranche, genomineerd. Dit is een verdubbeling van het aantal genomineerden ten opzichte van vorig jaar.

Het thema van dit jaar is ‘The story of the future’, waarbij we kijken naar de toekomst van het klantcontact. “Tijdens de CCMA Awards 2018 kijken we niet alleen naar de resultaten uit het verleden, maar blikken we ook vooruit. Wij zijn zeer geïnteresseerd in de visie op het klantcontact van de 10 genomineerden” – Aldus Bart Boere, juryvoorzitter CCMA Awards 2018.

Na een eerste beoordeling van de nominaties tijdens het juryoverleg, bleven onderstaande 10 genomineerden over. Voorafgaand aan de halve finale gaat de jury langs op kantoor bij deze 10 contact center managers, om een goede indruk te krijgen van de werksfeer en het team. Op woensdag 5 september komt iedereen bijeen op het kantoor van Plantronics voor de halve finale. Tijdens deze halve finale krijgen alle 10 de genomineerden de kans om zichzelf en een eventuele case te presenteren en worden er vragen gesteld vanuit zowel de jury als de klantprofessionals in de zaal. De avond wordt afgesloten met de bekendmaking van de 4 finalisten die doorgaan naar de finale.

De 10 genomineerden van 2018 zijn:
• Marco ten Oever – XS4ALL
• Cécile Engelsma – Rochdale
• Eveline Erkelens – Vacanceselect
• Ferry Monsma – Caiway
• Servaas Raedts – Mijndomein
• Ankie Straathof – de Bijenkorf
• Everdien Kolk – TOPdesk
• Jan Hein Pierik – Vandebron
• Johannes Yarburg – Conduent
• Rob Krijgsman - APG

Na de halve finale komen de jury en de 4 finalisten nog een laatste keer bij elkaar voor een inhoudelijke activiteit en om zich klaar te stomen voor de finale. De finale vindt dit jaar plaats op woensdag 3 oktober, waarbij de uiteindelijke winnaar van CCMA Awards – Manager of the Year 2018 wordt bepaald. Tijdens deze awardshow krijgen de 4 finalisten nog één keer de kans om zich te presenteren (samen met hun achterban via een livestream) en te laten zien waarom zij de titel ‘Contact Center Manager of the Year’ verdienen. Het evenement is op uitnodiging, maar ook te volgen via een livestream.

Bron: CCMA

Deze website maakt uitsluitend gebruik van functionele cookies en geanonimiseerde cookies t.b.v. analyses, waarvoor geen specifieke toestemming vereist is.
Ok