Klantvriendelijkheid persoonlijke verzorging hoog gewaardeerd

Klantvriendelijkheid persoonlijke verzorging hoog gewaardeerd

Drogisten, Douglas en Etos, die zich alle richten op persoonlijke verzorging, zijn genomineerd voor de verkiezing van het Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland 2014. De overige zeven zijn ANWB, bol.com, de Bijenkorf,Ikea, Jumbo, Miss Etam en Primera.

Naast enkele vertrouwde gezichten, zijn de Bijenkorf en Primera nieuwkomers in de top-10. Opvallend is dat drie genomineerden zich richten op persoonlijke verzorging. 'Persoonlijk contact is essentieel als het gaat om persoonlijke verzorging. Uit het onderzoek blijkt duidelijk dat het wordt gewaardeerd als je de klant oprechte aandacht geeft. DA, Douglas en Etos weten hierin de juiste snaar te raken', aldus Willem Brethouwer, directeur MarketResponse.

 

15 nieuwe statistieken voor Social Customer Engagement

15 nieuwe statistieken voor Social Customer Engagement

Steeds meer bedrijven integreren social media tools en strategieën om de klantervaring te verbeteren. Dit doen ze voornamelijk aan de kant van Service en Support. Een rapport van Social Media Today getiteld "2014 Social Customer Engagement Index" laat zien wat de vruchten zijn die bedrijven wereldwijd plukken van deze integratie. De 15 belangrijkste uitkomsten op een rij.

Het onderzoek van Social Media Today

Het onderzoek werd dit jaar voor de vierde keer op rij uitgevoerd. Zo'n 1200 respondenten hebben aan het onderzoek meegewerkt, waarvan 69 procent werkzaam was in de VS. Daarnaast was 48 procent werkzaam bij een bedrijf met 50 of minder medewerkers, en 26 procent bij een bedrijf met 500 of minder medewerkers. Van alle ondervraagden was 11 procent werkzaam bij een bedrijf met 5000 of meer werknemers. Veruit de meeste respondenten waren marketeers (57 procent). Het veldonderzoek werd uitgevoerd in 2013, en het rapport zelf stamt uit het eerste kwartaal van 2014.

Deze website maakt uitsluitend gebruik van functionele cookies en geanonimiseerde cookies t.b.v. analyses, waarvoor geen specifieke toestemming vereist is.
Ok