Neuromarketing en NPS tijdens NCCC

Neuromarketing en NPS tijdens NCCC

Als zelfs het gerespecteerde NOS Journaal er eind mei een item van maakt, dan zal neuromarketing dus wel echt een hype zijn. Natuurlijk hadden we als vakredactie van CustomerFirst in april al een coververhaal over het onderwerp. En we programmeren neuromarketing vanzelfsprekend voor het 20ste Nationaal Customer Contact Congres op 16 juni aanstaande. Martin de Munnik, auteur van De Koopknop, neemt daar een boeiende, interactieve presentatie voor zijn rekening, waarin hij onder meer een relatie legt tussen het brein en de NPS-score.

Swedbank kan Nina wel kussen.

Swedbank kan Nina wel kussen.

Nina, de virtuele assistent van Nuance Communications, heeft binnen drie maanden na implementatie bijgedragen aan een FCR van 78% voor Swedbank. Niet alleen klanten maken veelvuldig gebruik van de selfservicetool, ook de contactcentermedewerkers van de Zweedse bank stellen voortdurend vragen aan Nina.

WhatsApp wil bedrijven tickets en instapkaarten laten sturen

WhatsApp wil bedrijven tickets en instapkaarten laten sturen

WhatsApp is van plan om meer diensten van bedrijven toe te laten in de chat-app. Ze hebben daarbij een nieuwe manier van interactie gepland: de bedrijven kunnen bijvoorbeeld tickets en instapkaarten sturen naar gebruikers. Het gaat daarbij om eenrichtingsverkeer, want gebruikers kunnen er niet op reageren.

NCCA Awards 2016: 3x goud, 3x zilver, 5x brons

NCCA Awards 2016: 3x goud, 3x zilver, 5x brons

Met goud op zak zijn ABN Amro, Centralpoint.nl en KPN/EarlyBridge de grote winnaars van de Nationale Contact Center Awards 2016. Tijdens het CustomerFirst Gala zijn vanavond tevens drie zilveren en vijf bronzen NCCA Awards uitgereikt, is de titel Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland verstrekt en is onthuld welk geldbedrag de deelnemende contactcenters aan de Plantronics Team Trophy dit jaar hebben opgehaald voor het goede doel.

Deventer Ziekenhuis zet in op patientgerichte zorg!

Deventer Ziekenhuis zet in op patientgerichte zorg!

De beoordelingen op ZorgkaartNederland laten er geen twijfel over bestaan: het Deventer Ziekenhuis is momenteel het meest patiëntvriendelijk. Met een gemiddelde score van een 8,5 scoorde het Overijsselse ziekenhuis in 2015 het hoogste aantal waarderingen. Op de lauweren rusten is er niet bij, want het DZ-beleid wordt de komende tijd nog meer afgestemd op wat de klant wil.

Genomineerden klantvriendelijkste bedrijf 2016

Genomineerden klantvriendelijkste bedrijf 2016

ANWB, Coolblue, EMTÉ Supermarkten, Gall & Gall, ICI Paris, Jan Linders, KLM, Landal GreenParks, Rituals en Simyo maken dit jaar kans op de titel Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland. Donderdag 21 april wordt de winnaar bekendgemaakt tijdens het CustomerFirst Gala.

NS International test WhatsApp

NS International test WhatsApp

NS International houdt de komende twee maanden een
proef met klantcontact via WhatsApp. Dat schrijft TravelPro. Het contactkanaal
is een aanvulling op de bestaande communicatiemiddelen die het bedrijf toepast
om reizigers op weg en onderweg te helpen, zoals Twitter en Facebook.

Klachtenmanagement Politie behoeft impuls

Klachtenmanagement Politie behoeft impuls

De politie trekt zich te weinig aan van klachten van
burgers. Dat blijkt uit een rapport van de Inspectie Veiligheid en Justitie.
Het leren van klachten binnen de politieorganisatie is onvoldoende geborgd, stellen
de rapporteurs.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok