Excellereren in service voor emotionele klantrelatie

Excellereren in service voor emotionele klantrelatie

‘Het thema klantbeleving heeft de laatste jaren een flinke opmars gekend. Steeds meer organisaties zijn ermee aan de slag in de vorm van het meten van de NPS en/of het werken aan klantreizen. Leuke resultaten worden geboekt. Maar er loert een gevaar met een hausse zoals die van ‘customer experience’. Het wordt gezien als project; voor je het weet is het weer van de managementagenda verdwenen.'

Enthousiaste deelnemers CCM - The Basics

Enthousiaste deelnemers CCM - The Basics

Op 28 maart jl. vond de workshop 'Contact Center Management – The Basics' plaats, welke werd verzorgd door Jan Rozendaal.

Van een viertal deelnemers ontvingen wij spontaan leuke, enthousiaste reacties. Deze delen we graag - en met gepaste trots - met u!

5 tips voor die ultieme Customer Experience

5 tips voor die ultieme Customer Experience

Met het stijgen van online bestedingen staat Nederland in de top 5 van Europa. Nu de economie weer is aangetrokken, groeit ook het aanbod. De consument heeft tal van mogelijkheden; iedereen strijdt dan ook om de gunst van de consument. Behalve op prijs en kwaliteit kun je je onderscheiden op customer experience. Hoe je te onderscheiden? Geef aandacht aan alle touchpoints in de customer journey, de consument bepaalt namelijk waar, wanneer en hoe hij contact legt.

 

Klantcontact als afvoerputje?

Klantcontact als afvoerputje?

Ik maak vast geen vrienden met deze titel. Het goede nieuws is dat het niet mijn mening is, eerder een pijnlijke constatering op basis van mijn ervaringen bij dienstverleners waar ik vaak over de vloer kwam. Of is dat juist het slechte nieuws?

De top 10 beste Klantcontact Managers zijn bekend!

De top 10 beste Klantcontact Managers zijn bekend!

De top 10 genomineerden van de CCMA Awards 2018 zijn bekend! De jury nomineerde 10 contact center managers uit de ruim 85 aanmeldingen. Tijdens de halve finale op 5 september wordt bekend welke 4 finalisten overblijven en tijdens de finale gaan strijden voor de felbegeerde titel ‘Contact Center Manager of the Year 2018’. De finale vindt plaats op woensdag 3 oktober bij Fort Altena in Werkendam.

Jan Rozendaal van Looyint één van de judges bij CX Awards

Jan Rozendaal van Looyint één van de judges bij CX Awards

Looyint is geselecteerd om één van de ‘judges’ te leveren voor het International Customer Experience Awards evenement dat op 15 november 2018 in Amsterdam georganiseerd wordt. Een Jury met bekende en minder bekende Klantbelevings- specialisten. We zijn er trots op dat Jan Rozendaal, co-owner, trainer en managing consultant van Looyint in deze Jury participeert.

 

 

Looyint is graag uw gids in deze materie en helpt u graag van concept tot en met de uitvoering van de operatie.

Klanten verlangen menselijke interactie

Klanten verlangen menselijke interactie

Marije Gould is sinds 2012 VP Marketing bij Verint Systems. In deze functie is ze verantwoordelijk voor de creatie en uitvoering van de marketing en customer experience strategie in Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Een vooruitblik op haar aanstaande sprekerssessie tijdens Multichannel Conference op 18 en 19 april 2018.

Zuidwester gestart met eigen KCC.

Zuidwester gestart met eigen KCC.

Zuidwester is een instelling voor gehandicaptenzorg met diverse locaties in Zuid Holland en West Brabant en ruim 1.500 betrokken medewerkers. Afgelopen week is het KCC van start gegaan, reden voor Looyint om bij wijze van felicitatie een paar mooie grote taarten te laten bezorgen.

DDMA ontkracht mythes rondom AVG

DDMA ontkracht mythes rondom AVG

Brancheorganisatie DDMA lanceert een AVG-hulplijn als kennisplatform voor bedrijven. Volgens DDMA ontstaat er veel onduidelijkheid over de nieuwe wetgeving doordat er allerlei mythes rondgaan.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok