Klant Contact Center (KCC)

Het onderhouden van goed contact met uw klanten is natuurlijk essentieel en bevordert u veelal door middel van het Klant Contact Center (KCC). Looyint helpt u bij het opzetten van een Klant Contact Center of bij de optimalisatie van het huidige KCC. De juiste opzet en inrichting van een afdeling klantenservice is van grote invloed op het eerstelijns klantcontact en dus de klantbeleving. Looyint heeft een ruime ervaring opgebouwd op dit terrein en is u graag van dienst bij de ondersteuning.

Verbetering Klant Contact Center

Naast onderzoek en advies, biedt Looyint ook een praktische training (Contact Center Management The Basics) van één dag waarin het Klant Contact Center en vooral de besturing centraal staat. Wilt u zich verdiepen in de mogelijkheden om betere resultaten te realiseren op het gebied van klantbeleving, klanttevredenheid, verloop en verzuim, bereikbaarheid en efficiency? Tijdens deze dag komen deze facetten aan bod. Ook besteden we ruim aandacht aan problemen waar u tegenaan loopt bij het KCC binnen uw organisatie en we denken gezamenlijk na over mogelijke oplossingen.

Inhoud training

De KCC-training is opgedeeld is zes onderdelen. Allereerst besteden we aandacht aan de werving & selectie. Dit heeft betrekking op de opleiding en begeleiding van het personeel. Uw personeel heeft contact met de klant en speelt een belangrijke rol in de klantbeleving. Met de juiste begeleiding kunnen uw medewerkers de klantbeleving positief beïnvloeden. Vervolgens komen de onderdelen workforcemanagement, kwaliteitsmanagement en het besturen van het Klant Contact Center aan bod. We bespreken de mogelijkheden van continue verbetering en u leert hoe u het beste kunt handelen bij veelvoorkomende problemen. Denkt u aan ziekteverzuim en een hoog verloop. Uiteraard besteden we ook aandacht aan oplossingen voor deze veelvoorkomende problemen.

Aanbod Looyint

Welke facetten bepalen het succes van een Klant Contact Center (KCC)? Tijdens de training van Looyint laten we u kennismaken met alle facetten die invloed hebben op de werking van het KCC. In één dag tijd doet u inspiratie op waarmee u intern aan de slag kunt. Heeft u interesse in ons aanbod aan trainingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok