Kwaliteitsmanagement

Als leidinggevende of coach wilt u de kwaliteit van uw klantenservice natuurlijk meten en waarborgen. Looyint helpt u daarbij door middel van Quality Monitoring en kwaliteitsmanagement, ook wel Quality Management (QM) genoemd. Wij bieden de oplossing om de kwaliteit van klantcontact (zowel telefonisch als via e-mail of chat) goed te meten en te waarborgen.

Het klantcontact kunt u als teamleider of supervisor analyseren door bijvoorbeeld met een telefoongesprek mee te luisteren of een mailconversatie door te lezen. Vervolgens vult u een op maat gemaakt QM-formulier van Looyint in. Hierin legt u systematisch vast wat de kwaliteit van de communicatie is.

De uitkomsten van deze Quality Monitoring geven u een totaaloverzicht van waar zowel de individuele medewerker als het team staan. Op basis hiervan worden medewerkers structureel gecoached, waarmee bewustwording en vooral persoonlijke groei worden gerealiseerd.

Looyint heeft ruime ervaring met het coachen en trainen van klantenservicemedewerkers en andere teams met klantcontact en helpt u graag met Quality Monitoring.

Wilt u meer weten over Quality Monitoring, kwaliteitsmanagement of de mogelijkheid om opgeleid te worden tot (kwaliteits)coach? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Deze website maakt uitsluitend gebruik van functionele cookies en geanonimiseerde cookies t.b.v. analyses, waarvoor geen specifieke toestemming vereist is.
Ok